De 12 beste Slack Apps

Geplaatst door

Slack is ontzettend populair. De chat dienst neemt op de werkvloer een steeds grotere rol in en ook bij ons wordt Slack veelvuldig gebruikt. Hipchat and Skype groeien voor zakelijk gebruik veel minder snel. Een gevaar is dat chat-apps de productiviteit verlagen, maar Er zijn ook veel productiviteit verhogende apps  voor Slack die je kunt koppelen.

1. Trello
Trello is een fantastische gratis samenwerkingstool. Je kunt verschillende scrum achtige borden maken met taken. De Slack intergratie zorgt er voor dat je op de hoogte blijft van wijzigingen/voortgang en je kunt nieuwe taken aanmaken via Slack.
Installeer Trello voor Slack

2. IFTTT
IFTTT ofwel If This Then That is een handige tool voor automatisering. Door IFTTT te koppelen met Slack krijg je informatie in Slack wanneer je wilt.
Installeer IFTTT voor Slack

3. Statsbot
SalesForce en Google Analytics statistieken krijg je met deze Slack intergratie iedere ochtend. Je hoeft dus niet meer je rapportages te downloaden, maar je kunt gewoon in Slack kijken.
Installeer Statsbot voor Slack

4. Growthbot
Meer leren over marketing en sales? Growthbot geeft je informatie als jij dat wilt.
Installeer Growthbot voor Slack

5. Mailchimp
Nieuwe abbonnee op je nieuwsbrief? Mailchimp vertelt het je in Slack!
Installeer Mailchimp voor Slack

6. New Relic
New Relic is een applicatie die je webserver in de gaten houdt en foutmeldingen registreert. Met de Slack intergratie krijg je direct foutmeldingen als push bericht.
Installeer New Relic voor Slack

7. Trusted Shops Reviews
Gebruik je Trusted Shops voor het verzamelen van beoordelingen? Met deze Slack intergratie krijg je een bericht als er een nieuwe review is geplaatst.
Installeer Trusted Shops reviews voor Slack

8. Brand24
Met de Brand24 intergratie in Slack krijg je te zien wat er op websites en social media over je merk wordt geschreven.
Installeer Brand24 voor Slack

9. RSS
Volg je een aantal interessante blog zoals Optimizeroi.com? Dan blijf je met deze RSS intergratie op de hoogte van al het nieuws.
Installeer RSS voor Slack

10. Breezy HR
Breezy is een handige HR tool. De Slack intergratie stuurt je een push bericht als een nieuwe kandidaat op een functie van jouw bedrijf heeft gesolliciteerd.
Installeer Breezy HR voor Slack

11. Coffee runner
Organiseer een koffie ronde in Slack kanalen. Als je koffie gaat halen stuur je een bericht en de coffee runner verzamelt de bestellingen. Als je in een koffiehuis of Starbucks bent, check je Slack en weet je wat iedereen wil.
Installeer Coffee runner voor Slack

12. Tomato bot: pomodoro time
Pomodoro is een populaire productiviteitstool waar je 25 minuten een een taak werkt en dan 5 minuten pauzeert. De Tomato bot helpt je hiermee.
Installeer Tomato bot voor Slack

Bonus tip

Birthday boy:
Vergeet nooit meer een verjaarag van je collega’s.
Installeer Birthday Boy voor Slack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree