AdWords Product Reviews voor Shopping nu Wereldwijd beschikbaar

Geplaatst door

Sinds productbeoordelingen voor Google Shopping zijn geïntroduceerd, heeft Google feedback verzameld om beter gekwalificeerd verkeer naar je site te sturen. Deze week werden productbeoordelingen beschikbaar op alle markten waar Google Shopping aanwezig is.

Productbeoordelingen verschijnen in de vorm van sterren en beoordeling telt mee in Shopping-advertenties. Dit 5-sterrenbeoordelingssysteem vertegenwoordigt verzamelde beoordelingsgegevens voor het product, samengesteld uit meerdere bronnen, waaronder verkopers, externe aggregators, redactionele sites en gebruikers.
US%2BScreenshot - AdWords Product Reviews voor Shopping nu Wereldwijd beschikbaar

Productbeoordelingen inschakelen voor Shopping-advertenties

Als u een Merchant Center-account voor uw winkel heeft, heeft u al de eerste stap gezet naar het weergeven van productbeoordelingen. Zodra u zich aanmeldt en voldoet aan de programmavereisten, kunt u beginnen met het uploaden van Product Ratings-feeds naar uw Merchant Center-account. U kunt ook werken met een van onze goedgekeurde externe aggregators.
Bovendien kunt u nu beoordelingen verzamelen over de producten die u verkoopt via Google Klantenreviews. Wanneer uw klanten een aankoop voltooien, vraagt Google hen naar hun winkelervaring met uw winkel en naar het product dat zij hebben gekocht. De verzamelde beoordelingen over hun winkelervaring dragen bij aan uw verkopersbeoordeling en de verzamelde productrecensies kunnen u in aanmerking laten komen om productbeoordelingen weer te geven. Raadpleeg hier voor meer informatie over het gebruik van Google Klantenreviews om productrecensies te verzamelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree