Facebook lanceert 2 nieuwe testoplossingen voor adverteerders

Geplaatst door

Vandaag heeft Facebook 2 nieuwe testoplossingen gelanceerd die je helpen bij het verbeteren van uw advertentieprestaties.

• In eerste instantie lanceert Facebook “creatives” split testen, waardoor het gemakkelijk is om A / B te testen op verschillende creatieve variaties, zoals het testen van verschillende advertentieformaten, afbeeldingen, headlines en call-to-action. Iedere persoon zal slechts een versie van de advertentie zien in de splitsingstest, om de meest accurate resultaten te waarborgen. Aan het einde van een split test, leer je welke advertentie beter presteert.
• Ten tweede heeft Facebook Test en Learn aangekondigd, een makkelijke manier om zakelijke vragen te beantwoorden door robuuste tests. Ontworpen om vragen te beantwoorden aan de hand van ‘Welke campagne veroorzaakt de laagste kostenomzettingen?’ Of ‘Hoeveel conversies worden al mijn Facebook-advertenties veroorzaakt?’ Test en leer bepalen welke test het beste is voor het beantwoorden van uw vraag.
Facebook vergelijkt de conversies en advertentieuitgaven van mensen die de advertenties hebben gezien, tegen mensen die dat niet hebben gedaan. Zodra de test is voltooid, leert u welke campagneaanpak conversies tegen lagere kosten hebben gedraaid, of hoeveel meer verkopen of conversies hebben plaatsgevonden als gevolg van uw Facebook-advertenties.
Deze oplossingen worden binnenkort gelanceerd voor alle adverteerders.
Meer informatie over het testen en leren vind je in het Facebook helpcentrum: https://www.facebook.com/business/help/testandlearn
en splittesting: https://www.facebook.com/business/help/1962159924052051

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree