google surveys - Google Surveys in meer dan 50 landen beschikbaar

Google Surveys in meer dan 50 landen beschikbaar

Geplaatst door

Google kondigde dinsdag aan dat het zijn Google Surveys-product en Survey 360, de oplossing voor ondernemingsonderzoek, uitbreidt naar meer dan 50 landen.

Google Surveys werd oorspronkelijk in 2012 gelanceerd toen Google zelf enquêtes hield en heeft tot doel ‘kwalitatief marktonderzoek in handen te geven van bedrijven van elke omvang’, zegt Google. Het Surveys 360-product biedt dezelfde enquête-oplossingen met geavanceerde zakelijke targeting-, rapportage- en deelmogelijkheden.

Lightspeed GMI’s wereldwijde marketing en strategie SVP Frank Kelly zegt dat zijn bedrijf enquêtes zal gebruiken in geografische markten waar het bedrijf voorheen moeite had met het verzamelen van consumentenonderzoek.

“Als wereldwijd bedrijf zijn we bijzonder enthousiast over uitbreiding naar meer dan 50 nieuwe landen”, zei Kelly in de aankondiging in het Google Analytics-blog.

Naast het uitbreiden van enquêtes naar meer dan 50 landen, kan Google nu enquêtes verwerven in meer dan 70 landen, omdat het product wordt ondersteund in 12 verschillende valuta’s en 18 talen. Google verbeterd ook het facturerings- en contractproces voor de enquêtes.

Volgens Google moet dit jaar nog Google Survey worden geïntroduceerd in andere landen. Het introduceert ook Google iOS-targeting voor het product.

De volgende video met de productteamleden introduceert de Google Survey-updates van vandaag:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree