hotjar XL - Hotjar, een nieuwe (gratis) all-in-one tool voor het verbeteren van je site

Hotjar, een nieuwe (gratis) all-in-one tool voor het verbeteren van je site

Geplaatst door

Je website verbeteren is een belangrijke zaak om een hogere ROI te krijgen. Vaak verbeter je punten op je website op basis van een onderbuik gevoel. Dit kan goed uitpakken, want logisch redeneren kunnen veel mensen. Het kan echter ook minder goed uitpakken als je de verkeerde conclusies trekt zonder te testen. Daarnaast weet je zelf ook niet alles en wordt je na een tijdje bedrijfsblind. Hierdoor denk je dat je alles al goed doet en dat je gebruikers geen problemen hebben met je website. En dat is nou net de grootste valkuil.

Software om je website te testen, vragen te stellen aan gebruikers en pop-ups te tonen als ze de website dreigen te verlaten is vaak erg duur. Een nieuwe tool is Hotjar, een alles-in-1 platform waarmee je heatmaps kunt genereren, die opnames maakt van gebruikers en waarmee je vragen kunt stellen.
heatmaps - Hotjar, een nieuwe (gratis) all-in-one tool voor het verbeteren van je site
Je kunt gratis een account maken en 200 opnames maken. Je kunt 3 profielen (websites) toevoegen met een gratis account en alle limitieten worden over deze accounts gebruikt. Uiteraard kun je per website ook een account maken zodat je per site bijvoorbeeld 200 opnames maakt (en dus bij 3 sites 600 opnames kunt maken). Wil je een pro account? Dan kost dit slechts $29,99 per maand. Revolutionair zijn de tools in Hotjar niet, maar een gratis variant die zeer veel mogelijkheden kent en een pro variant die zo weinig kost is wel revolutionair. Voorbeeld: Qualaroo, waarmee je alleen een vraag op je website kunt stellen, kost al $63 per maand! Hotjar heeft veel meer functies voor de helft van de prijs.

Wil je dus een hogere ROI behalen door je website te verbeteren? Maak dan nu gebruik van Hotjar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree