Adwords script om per uur biedingen aan te passen

Het aanpassen van biedingen voor zoekwoorden en advertentiegroepen om je ROI te verberen kan soms erg lastig zijn. Een schema maken met dagen en tijden en waarmee je biedingen kunt beheren is een geweldige manier om er voor te zorgen dat je niet te veel uitgeeft op verkeerde tijden, en (misschien wel nog belangrijker) er voor zorgt dat je meer uitgeeft op tijden dat je conversie beter is.
“Adwords script om per uur biedingen aan te passen” verder lezen

Adwords script email met campagnes zonder impressies

Beheer je meerdere Adwords accounts of beheer je adwords campagnes maar past het niet binnen je dagelijkse werkzaamheden?
Dan mag het volgende Adwords script niet in jouw account ontbreken.

Dit script zorgt er voor dat jij dagelijks een e-mail krijgt met een overzicht van campagnes die live staan maar de vorige dag geen impressies/vertoningen hadden. Met dit script is het eenvoudig om dagelijks controle te houden op je campagnes zonder in te loggen.
“Adwords script email met campagnes zonder impressies” verder lezen

Adwords ROI verbeteren met Adwords scripts

Veel bedrijven gebruiken dure Adwords management tools zoals Wordstream of Marin software. Hiermee worden automatisch biedingen aangepast, nieuwe zoekwoorden gegenereerd en andere regels uitgevoerd. Voor kleine bedrijven is dit vaak niet mogelijk waardoor ze veel tijd kwijt zijn aan het uitbreiden in plaats van het verbeteren van campagnes. Door gebruik te maken van Adwords scripts kun je veel tijd besparen en een aantal dingen toch laten automatiseren. “Adwords ROI verbeteren met Adwords scripts” verder lezen