twitter logo - Twitter introduceert bookmark functie

Twitter introduceert bookmark functie

Geplaatst door

Twitter geeft gebruikers een nieuwe manier om inhoud te bewaren zonder het leuk te vinden of te retweeten. De site introduceert vandaag een nieuwe Bladwijzer-functie waarmee gebruikers een Tweet kunnen bookmarken en ze meer opties kunnen geven om het te delen, hetzij via een direct bericht op het platform, hetzij via Twitter.

Het nieuwe aandelenpictogram dat nu op Tweets staat, geeft opties weer voor ‘Verzenden via Direct Message’, ‘Tweet toevoegen aan bladwijzers’ en ‘Tweet delen via …’ (de optie waarmee u tweets van het platform kunt delen).

Als een Tweet eenmaal is gemarkeerd, wordt deze opgeslagen op het tabblad Bladwijzers in het profielpictogram van het profiel van de gebruiker.

direct?url=https%3A%2F%2Fmarketingland.com%2Fwp content%2Fml loads%2F2018%2F02%2FTW BKM Bookmark GIF V2 - Twitter introduceert bookmark functie

Twitter zegt dat het doorlopende updates twitterde tijdens het bouwen van de Bladwijzerfunctie om feedback van gebruikers te integreren.

“Door op deze manier te werken, hebben we geleerd dat je reacties graag wilt bewaren, zodat je deze later kunt beantwoorden en dat je een tweetag kunt delen uren of dagen later nadat je een bladwijzer hebt geplaatst,” schrijft Twitters partner voor productbeheer, Jesar Shah (herinnert ons eraan dat we hebben nu een hele nieuwe manier om uitstel te geven aan het sturen van een bericht naar iemand met wie we contact wilden maken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree